Понеділок, 29 Квітня

Греція – привабливе узбережжя і безліч пам’яток

Греція є лідером в списку країн, популярних серед сімей. Деякі з найкрасивіших пляжів у всій Греції чекають на вас на території, більшість з них відзначені Блакитним прапором. Вони присуджуються лише місцям для купання, де вода надзвичайно чиста, дуже безпечна, а інфраструктура добре підготовлена ​​для туристів.

Халкідіки має цілих 500 км різноманітних пляжів, від чарівних бухт до довгих піщаних пляжів з бірюзовою водою в морі. Обрати сімейний готель дуже просто – півострів добре підготовлено для сімейного відпочинку. Додавши багато цікавих місць для відвідування, зручні готелі з басейнами та анімацією, а також смачну кухню та гаряче сонце, ви отримаєте рецепт незабутнього відпочинку з дітьми. Варто відзначити, що греки дуже гостинні, тому ви проведете свій відпочинок у дуже приємній атмосфері. Якщо ви віддаєте перевагу грецьким островам, ідеальною ідеєю стане відпочинок на Корфу. Також рекомендуємо розглянути такі острови, як Закінф, Кос чи Крит. Кожен з островів приваблює різноманітністю пам’яток – від прекрасних краєвидів до унікальних пляжів і цікавих пам’яток.

Болгарія – відпочинок з дітьми за привабливою ціною

Болгарія – цікаве і безпечне місце, яке вже багато років користується великою популярністю серед туристів. Швидкий і безпроблемний переліт, багато визначних пам’яток на території та надзвичайно низькі ціни – лише деякі з переваг подорожі. Це місце також славиться своїми прекрасними пляжами – знамениті Золоті піски і Сонячний берег роками приваблюють своїм піщаним узбережжям і теплим морем. Однією з переваг є м’який спуск у воду, що робить його безпечним навіть для самих маленьких. Популярний також курорт Святих Костянтина і Олени, відомий своїми мінеральними джерелами. Болгарське узбережжя наповнене визначними пам’ятками для туристів, і багато готелів добре підготовлені для прийому сімей. Аквапарки (рекомендуємо аквапарк Aquapolis), ресторани, магазини та парки розваг чудово проводять вільний час.

Хорватія – перевірена ідея відпочинку

Відпочинок в Хорватії сподобається всім. Великий вибір пляжів, зручні умови для відпочинку та смачна їжа змушують українців любити відпочинок на Адріатичному морі. Якщо ви думаєте, куди поїхати відпочивати з дітьми, зверніть увагу, наприклад, на такі місця, як Макарська, Оміш, Брела або Тучепі, де є пляжі з пологим спуском у воду. 

Албанія, або висхідна зірка на карті Європи

Ви все ще думаєте, куди поїхати відпочивати з дітьми ? Цікавою пропозицією може бути відпочинок в Албанії. Там ви знайдете чудові краєвиди, безліч чарівних місць і міст, а також красиве узбережжя. Найпопулярніший піщаний пляж для сімей з дітьми знаходиться в Дурресі на Адріатичному морі.

Албанія стає все більш відкритою для туристів, тому ви можете легко відвідати її і помилуватися її красою без натовпу. Тут є багато готелів і постійно з’являються нові зручні місця для сімейного відпочинку.

Італія – ​​відпочинок з дітьми в королівстві піци

Італійський курорт Ріміні на Адріатичній Рив’єрі відомий туристам вже багато років. Це місце може бути особливо привабливим для наймолодших, оскільки в Ріміні та його околицях є багато парків розваг та атракціонів, які можна використовувати для проведення вільного часу. Також є багато зручних готелів із системою «все включено ». Невеликий переліт також спонукає відвідати це місце – 2 години достатньо, щоб відчути атмосферу свята. Всього за 40 годин від Ріміні знаходиться Мірабіландія, найбільший парк розваг в Італії з багатьма атракціонами, включаючи парк розваг, ігровий майданчик для дітей та аквапарки. У самому Ріміні він доступний Italia in Miniatura park з пам’ятниками Італії в масштабі 1:4, де навколо них бігають мініатюрні потяги та машини, на яких можуть кататися діти.

Македонія і Чорногорія – інші балканські перлини для відпочинку з дітьми

Виявляється, трохи більше ніж 2 години достатньо, щоб опинитися в зовсім іншому світі і відкрити для себе принади прекрасної Чорногорії. Саме тут гори зустрічаються з морем, створюючи незабутні краєвиди, а такі міста, як Будва та Улцинь, є найкращими пам’ятками. В Ульцині, наприклад, є найдовший пляж Чорногорії – Велика Плажа, а Будва – це місце, наповнене ресторанами, правильно облаштованими пляжами та готелями на будь-який бюджет. Атмосфера старого міста сподобається кожному – його шарму додають вузькі вулички та історичні будівлі.

Сусідня Македонія також має багату пропозицію пам’яток. Прекрасні краєвиди Охрида, наявність ресторанів, магазинів і доступних пляжів роблять це місце також часто вибираним для відпочинку з дітьми.

Іспанські Балеарські острови – Майорка і Менорка

Переліт на сонячні іспанські острови з Польщі займає близько 4 годин. Майорка є дуже популярним напрямком, тому в високий сезон тут може бути трохи людно. Тим не менш, на Майорці легко знайти місця, де можна відпочити поза глухими доріжками на тихих курортах.

Острів славиться своїми прекрасними піщаними пляжами, сонячною погодою і смачною кухнею. Для наймолодших підготовлено список атракціонів, серед яких розташований поблизу столиці Пальми Акваріум, де можна помилуватися підводним світом, а також привабливі аквапарки (Hidropark Alcudia або Western Park). У свою чергу, Менорка рекомендована для відпочинку з дітьми через повсюдний спокій. Острів досить маленький, чарівний і спокійний. На території готелю можна легко знайти готелі з дитячими клубами, розташовані на прекрасних піщаних пляжах.

Туреччина, незабутній відпочинок за чудовою ціною

Куди поїхати відпочивати з дітьми ? Якщо ви любите східний клімат, Туреччина буде хорошим вибором. Популярні курорти Турецької Рів’єри рясніють атракціонами для всієї родини та готелями, повністю пристосованими для найменших. Багато з них пропонують просторі сімейні номери. Важливо, що саме в цьому напрямку можна знайти подорож за системою « все включено » за дійсно низькими, привабливими цінами. Багато об’єктів мають аквапарки і розташовані безпосередньо біля піщаних пляжів.

Дітям також сподобається відвідування акваріума Анталії з найдовшим у світі тунелем, де можна помилуватися підводним світом. До Туреччини можна поїхати навіть у низький сезон – там ще буде тепло і можна уникнути натовпу. Смачна турецька кухня, чудова погода більшу частину року, барвисті базари та тепла вода в морі – чого ще можна хотіти?

Exit mobile version